Рівненському водію, який збив на смерть двох жінок на пішохідному переході, світить до 10 років ув'язнення (Фото)

05.11.2017 18:54   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

В ізоляторі тимчасового тримання провів ніч затриманий нетверезий зловмисник Володимир Мартинов, який 4 листопада на пішохідному переході в селі Біла Криниця Рівненського району збив двох жінок та з місця пригоди зник.

Слідчі встановили, що близько 18:20 години на автодорозі «Київ-Чоп» 54-річний рівнянин, керуючи автомобілем «BMW Х5», рухався зі сторони столиці у напрямку Рівного. У селі Біла Криниця на регульованому пішохідному переході він проігнорував заборонений знак світлофора та здійснив наїзд на двох пішоходів, які переходили проїзну частину на зелений колір світлофора. Унаслідок наїзду 38-ми та 29-річні жінки, які тимчасово проживати у Білій Криниці, загинули на місці. Водій позашляховика, не зупиняючись, з місця пригоди зник.

Неподалік місця ДТП якраз ніс службу екіпаж патрульної поліції Рівного у зв’язку з ліквідацією наслідків смертельної дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася на тому ж пішохідному переході напередодні. Службовий автомобіль стояв з увімкненими проблисковими маячками. Поліцейські відразу передали інформацію про зловмисника та орієнтування на автомобіль, який рухався у напрямку Рівного.

На вулиці Київська поблизу зоопарку екіпаж патрульної поліції помітив «BMW Х5». Водій спочатку відмовлявся виходити з автомобіля та не міг пояснити причини ушкоджень транспортного засобу.

За результатами освідчення водій перебував у стані сп’яніння, який перевищував допустиму норму майже у дев’ять разів.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили загибель кількох осіб за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України, слідчі відкрили кримінальне провадження. 54-річного винуватця дорожньо-транспортної пригоди затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. За скоєне йому від п’яти до десяти років за гратами.

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області.

Володимир Мартинов Фото: Фото Андрій Бідюк

 

null
Фото Ліана Диновська

 

null
Фото Ліана Диновська

 

null
Фото ГУ НП

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews