Рівненські боксери стали кращими на турнірі пам'яті Анатолія Яндали

06.11.2017 20:03   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

Впродовж трьох днів у Рівному відбувався вже традиційний,18 Відкритий турнір з боксу пам'яті Анатолія Яндали.  До нашого міста з'їхалося більше 80 боксерів та бокесерок Західної України, Литви, Латвії, Білорусі та Молдови.

Змагалися вони у 15 вагових та вікових категоріях.

В нелегікій боротьбі у підсумку у наших хлопців 6 золотих нагород турніру. Також рівненські боксери здобули ще 3 срібла, а дівчата здобули поклали до скарбнички ще 4 других місця.

null
Фото "ВСЕ про СПОРТ"

Слід відмітити на змаганнях вже досвідчених спортсменів, які продовжують показувати високі результати. Це Андрій Огородник, Святослав Цибульський, Денис Пархомець. 

- Турнір відбувся на високому рівні. Для наших боксерів важливим був досвід міжнародних поєдинків. Відпочивати нам нема часу. Дуже щільний графік Всеукраїнських змагань. Тож турнір у Рівному був хорошим черговим етапом підготовки та гартування спортсменів, - розповів очльник обласної федерації боксу Володимир Соколовський.

І вже сьогодні, 06 листопада частина переможців з Рівненщини розпочала боротьбу на молодіжному Чемпіонаті України з боксу у Миколаєві. Змагання там триватимуть до 12 листопада.

Дорослі ж спортсмени випробовуватимуть свої сили з 13 по 19 листопада на Чемпіонаті України  вже у Львові.

null
Фото "ВСЕ про СПОРТ"

Довідково

Анатолій Власович Яндала — заслужений тренер України, основоположник боксу Рівненщини.  Під його керівництвом отримали звання 30 майстрів спорту СРСР, понад 100 кандидатів у майстри спорту. Вихованці А. В. Яндали відзначали його відданість обраному виду спорту — боксу, вимогливість і разом з тим батьківську доброту, щирість, гумор, що допомагає та підбадьорює під час бою на рингу. За словами учнів, Анатолій Яндала брав на тренування навіть хлопців з вродженими вадами. Так, його учень Борис Шумилов мав діагноз вроджена вада серця і звільнення з фізкультури, але після тренувань з Яндалою зміг виконати норматив майстра спорту Радянського Союзу, стати переможцем чемпіонату збройних сил СРСР.

Джерело: "ВСЕ про СПОРТ"


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews