14-річна рівнянка обікрала супермаркет

07.11.2017 15:19   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

Днями один з рівненських супермаркетів намагались покинути разом з візком для продуктів, але зловмисника зупинили працівники поліції охорони, - повідомляє управління поліції охорони в Рівненській області.

На місці події правоохоронцям вказали на особу, яка вийшла за територію торгового закладу з візком для продуктів та чекала на громадський транспорт на зупинці. Невідому затримали, нею виявилась 14-річна рівнянка. До супермаркету негайно була викликана мама неповнолітньої, а вже їх обох було доставлено до міського відділку поліції.

За скоєне правопорушення неповнолітня може понести кримінальну відповідальність за частиною 1 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає покарання у виді штрафу до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, громадських або виправних робіт, арешту чи позбавлення волі на строк до трьох років.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews