На Рівненщині навчають майбутніх професійних вогнеборців та волонтерів-добровольців (Фото, відео)

08.11.2017 09:14   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

У Головному управлінні ДСНС України у Рівненській області продовжує функціонувати навчальний пункт на базі 3-ї пожежно-рятувальної частини. 

Шостого листопада голова Рівненської обласної державної адміністрації Олексій Муляренко, міський голова Володимир Хомко та рятувальники Рівненщини на чолі з начальником ГУ ДСНС України у Рівненській області генерал-майором служби цивільного захисту Сергієм Круком оглянули аудиторії для підготовки фахівців пожежно-рятувальної справи, волонтерів, добровольців та членів місцевих пожежних команд. Також оглянули оновлену навчально-технічну базу пункту. 

Разом з тим, на базі навчального пункту можна отримати відповідну інформацію про порядок дій в разі виникнення різного роду НС, пройти навчання керівникам підприємств, керівникам районів, головам селищних рад, а також всім бажаючим. На слухачів навчального закладу очікують нові просторі класи, зручні спальні, сучасні побутові приміщення та їдальня.

Навчальний центр функціонує в закритому циклі, а саме: набирається група, навчається, є можливість цілодобового перебування, здійснення харчування та отримання необхідних сертифікатів пожежного-рятувальника. Разом з тим сьогодні буде розпочато функціонування спеціалізованої спортивної кімнати для створення фізичного навантаження та підготовки спеціалістів з пожежно-рятувальної справи. Слід зазначити, що вже з наступного тижня до навчального пункту для навчання прибуде група з 15 чоловік. Після закінчення кожен випускник отримає сертифікат пожежного-рятувальника.

За матеріалами ГУ ДСНС України в Рівненській області.

null
Фото ГУ ДСНС України в Рівненській області
null
Фото ГУ ДСНС України в Рівненській області
null
Фото ГУ ДСНС України в Рівненській області
null
Фото ГУ ДСНС України в Рівненській області
null
Фото ГУ ДСНС України в Рівненській області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews