У Рівному горів «Стоград» (Фото)

08.11.2017 12:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Восьмого листопада вночі у Рівному палав центр продажу майбутнього житлового комплексу «Стоград», який знаходиться на вулиці Степана Бандери. Причини займання розслідує поліція.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що вогнем пошкоджено вхідні металопластикові двері, вікна та фасад одноповерхової будівлі. Поблизу приміщення експерти Рівненського відділу поліції виявили залишки обгорілих гумових шин. Під час пожежі у будівлі нікого не було.

За фактом умисного пошкодження майна у поліції розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України. Правоохоронці встановлюють особу палія. За такі дії передбачене покарання у виді позбавлення волі строком до 10 років.

Між тим, як повідомляють на сайті http://ritm.tv, посилаючись на власні джерела, пожежа виникла не через підпал, а внаслідок несправності електромережі.

Нагадаємо, група компаній «Стоград» заснована у Рівному у 2008 році та має в активі 19 зданих об’єктів.

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області.

null
Фото http://ritm.tv

 

null
Фото відділу комунікації поліції Рівненської області

 

null
Фото відділу комунікації поліції Рівненської області

 

null
Фото відділу комунікації поліції Рівненської області

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews