На Рівненщині в селі, що є лідером з народжуваності дітей збудують нову школу

На будівництво нової школи в с. Цепцевичі Сарненського району виділили 81 мільйон гривень

10.11.2017 07:15   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Мешканці села Цепцевичі Сарненського району, що на Рівненщині, нарешті дочекаються нової школи. Гроші на будівництво вже виділили, пише Північ-інфо.

Селяни вже кілька років домагаються, щоб побудували нову школу, адже саме це село Цепцевичі – один з лідерів з народжуваності серед населених пунктів України. Учнів стає все більше з кожним роком, і старе приміщення просто не в змозі всіх вмістити, тому зараз діти вчаться у три зміни. Вчителі розповідають, що іноді доводиться ставити парти в коридорах, тому що навчальних класів для всіх не вистачає.

Нову школу будуватимуть біля старої, та вона, на відміну від вже існуючої, буде розрахована на 820 дітей. На будівництво вже виділили гроші з обласного бюджету. Це 1 мільйон 100 тисяч гривень, повідомляє прес-служба Рівненської ОДА.

За планами, будівля в цілому коштуватиме 81 мільйон гривень. Школа складатиметься з чотирьох триповерхових корпусів. Там розмістять навчальні класи, майстерні, спортзал та їдальню. Також на потреби навчального закладу зведуть котельню та очисні споруди.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews