У Вараші палав автомобіль (Фото)

10.11.2017 12:08   Джерело: ГУ ДСНС у Рівненській області
Опубліковано : Олександр Войцеховський

10 листопада о 05:33 до Служби порятунку міста Вараш за номером «101» надійшло повідомлення про загоряння легкового автомобіля AUDI A6, на стоянці біля магазину «Нектар».

null
 Фото з сайту ГУ ДСНС у Рівненській області

За вказаною адресою негайно було направлено відділення чергового караулу 12-ї державної пожежно-рятувальної частини 6-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Рівненській області.

Прибувши на місце виклику, вогнеборці виявили, що з салону автомобіля йде густий дим та видно проблиски вогню. Вже о 05:36 загорання було локалізовано, а о  05:39  повністю ліквідовано. Вогонь не встиг поширитися в моторний відсік автомобіля, що становило найбільшу небезпеку.

null
 Фото з сайту ГУ ДСНС у Рівненській області

В результаті пожежі знищено лобове скло автомобіля, електричну проводку, обшивку салону, панель приладів, автомагнітолу, а також частково пошкоджено передні сидіння та кермо автомобіля. До гасіння пожежі було залучено одну одиницю техніки ДСНС та троє рятувальників. Причина пожежі та завдані матеріальні збитки наразі встановлюються.

За матеріалами ГУ ДСНС у Рівненській області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ГУ ДСНС у Рівненській області