До списку найкрасивіших маленьких міст України увійшло місто на Рівненщині

10.11.2017 16:05   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Портал Ukraine.Is опублікував список найкрасивіших маленьких міст України. До переліку увійшло 18 міст, серед яких старовинне місто Острог.

«Тут немає нескінченних пробок, в повітрі витає запах свіжої випічки і вина, а по вулицях гуляють люди, обнявшись і тримаючись за руки. Проте, ми розповімо не про країну ОЗ, а про маленькі міста нашої величезної України, де можна недорого відпочити на вихідних», - зазначають на сайті.

Як відомо, місто Острог – одне з найдавніших міст України. З XIV століття був резиденцією князів Острозьких, а тому зберігає в собі багато історій і таємниць.

На думку журналістів замку у місті варто відвідати: Княжий замок, вежу Луцьких воріт (музей друкарства), Татарську надбрамну вежу, Острозьку академію (перший східнослов’янський навчальний заклад), Успенський костел (XVI ст.), Костел монастиря капуцинів (1778), руїни синагоги (XVII ст.), музей нумізматики.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews