Пенсіонера обікрали двоє підлітків (Фото)

10.11.2017 17:35   Джерело: ГУ НП у Рівненській області
Опубліковано : Марта Білик

8 листопада на спецлінію «102» надійшло звернення про крадіжку грошей із господарства 85-річного мешканця села Тростянець. 15 тисяч гривень дідусь зберігав у скляній банці, яку ховав у скрині із кукурудзою, повідомляють у Відділі комунікації поліції Рівненської області.

null
 Фото з сайту ГУ НП у Рівненській області

Пенсіонер мешкає сам, тож інколи йому по господарству допомагають місцеві неповнолітні брат із сестрою. Кожного місяця, отримавши пенсію, частину чоловік відкладав. Він вирішив збирати заощадження у скляній банці, яку ховав у коморі в дерев’яній скрині із зернами кукурудзи.

Діти-помічники знали, що є у нього вдома, зокрема, де лежать ключі від підсобних приміщень. Навідавшись до діда черговий раз, неповнолітня дівчина вирішила вкрасти у нього трохи кукурудзи. Та коли почала набирати її із бочки в мішок, натрапила на банку. Не роздумуючи, забрала усі банкноти, залишивши лише розірвану 10-гривневу купюру. Молодший брат дівчини стояв неподалік. Наступного дня вони вдвох поїхали до Дубна, де придбали два смартфони, комп’ютерні колонки та солодощі. Коли ж поліцейські навідались до помешкання неповнолітніх, виявили придбані речі, а також не використані чотири тисячі гривень.

null
 Фото з сайту ГУ НП у Рівненській області

За фактом крадіжки, що була вчинена із проникненням до приміщення, у Дубенському відділі поліції розпочали досудове розслідування за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі від трьох до шести років.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ГУ НП у Рівненській області