В колодязь на повірку лічильника? Лізьте самі. Як «Рівнеоблводоканал» повірку лічильників проводить

11.11.2017 14:37   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

В одній з приватних будов в с. Велика Омеляна працівник  «Рівнеоблводоканалу» відмовився сам знімати лічильник, який розміщується у колодязі, для проведення його повірки. Про це написала обурена клієнтка підприємства у групі Ровно. Твой город / Рівне. Твоє місто у Фейсбук.

Жінка щиро не розуміє, чому наші монополісти з постачання води такі недалекоглядні.

«Хочу розповісти про наш "рівнеоблводоканал " , як ця "організація " придумала обійти закон ,який вступив у дію з січня 2016 року про безкоштовний демонтаж , монтаж, транспортування, повірку та опломбування лічильників води. для початку вони розіслали такі об*яву . Коли ми замовили повірку, приїхав один чоловік і коли почув, що лічильник знаходиться у колодязі він відмовився даже розмовляти . Сказав що це я маю лізти у колодязь зняти лічильник завести до них на повірку і сама його назад встановити . Бо їм це заборонено робити !!!! . звоню я по номеру де замовили повірку . розповіла їм про цю ситуацию . на що вони мені відповіли , що їм по техніці безпеки меньше трьох людей не можна лізти у колодязь . я кажу, то навіщо ви прислали у село Велика Омеляна одну людину . де у більшості людей лічильники стоять у колодязях .на що він мені відповів , що у них люди розьїхались по панах у Польшу і фізично не хватає людей .Тобто через це, я маю сама за свій рахунок наймати людей, які мені демонтують,а потім назад поставлять лічильник .Я попросила номер до їхнього начальника , Начальник вислухав мою скаргу , сказав добре , чекайте . Ось і чекаю .... в об*яві написано ,що абонентам , в яких лічильники не будуть повірені , нарахування за послуги проводитиметься за нормативими ! тобто 4 куба на людину . Рахуйте ... я тільки за ....», - зазначила жінка у повідомленні.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews