Священика, який напідпитку спровокував ДТД, звільнили з посади настоятеля храму

11.11.2017 15:31   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Священику УПЦ КП, який нещодавно скоїв масштабне ДТП, заборонили проводити служби і обряди. Тоді вніслідок аварії важкі травми отримали двоє людей, повідомляє сайт ВСЕ.

«Священика» Дмитра за вчорашню ДТП біля Антополя вже звільнили з посади настоятеля храму. Також заборонили йому проводити служби і обряди. Питання про позбавлення сану вирішуватиме Синод. Ось як можна відсвяткувати день Ангела. Інформація офіційна від прес-служби Єпархії,» - пише власкор НТН Світлана Прокопчук.

Інформацію про це підтверджує й журналіст Дмитро Леонтіюк.

«З рік тому вже була оковита, і поліція була, і відсторонення від Богослужіння тоді ще Омелянського душпастиря - отця Дмитра було... І було покаяння, переведення в інше парафію і Богослужіння. От знову алкоголь (багато алкоголю) п'яна ДТП, дві жінки з перелдомами, слава на всю країну і за її межі і репутаційні втрати, досить серйозні для всієї УПЦ КП.  Сьогодні митрополит Іларіон прийняв рішення заборонити в богослужінні отця Дмитра.  Як на мене священник повинен бути взірцем моральності, набожності доброчесності і інших чеснот, котрі пропагує церква (незалежно від назви, і керівного центру)», - підтверджує інформацію журналіст Дмитро Леонтіюк.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews