Рівненські поліцейські писали диктант

11.11.2017 21:20   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

У четвер, 9 листопада, працівники Управління поліції охорони взяли участь у Всеукраїнському диктанті національної єдності.

Поліцейські охорони долучилися до публічного диктанту разом з працівниками Рівненської обласної бібліотеки для юнацтва в обласному центрі. У читальній залі зібралося кілька десятків небайдужих людей. Прочитав диктант доцент Київського університету ім. Б.Грінченка мовознавець Олександр Авраменко. Цьогоріч акція проходила у форматі міжнародного флешмобу і транслювалася на Першому каналі Українського радіо.

Участь в цьому заході для поліцейських охорони була черговим приводом перевірити свої знання, вміння і, звичайно, долучитися до загальнодержавної традиції, та показати єднання українців.

Довідка: День української писемності та мови – державне свято, яке щороку відзначається в Україні 9 листопада. Встановлене воно було 9 листопада 1997 року Указом Президента №1241/97 «Про День української писемності та мови» на підтримку ініціативи громадських організацій та з урахуванням важливої ролі української мови в консолідації українського суспільства.

За матеріалами Управління поліції охорони в Рівненській області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews