У Рівному презентують книгу Кена Робінсона «Освіта проти таланту» (Анонс)

13.11.2017 09:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

16 листопада у Рівному презентують книгу Кена Робінсона «Освіта проти таланту». Місце проведення заходу - Платформа взаємодій «Простір», початок о 18:00 год.

Сер Кен Робінсон – відомий у всьому світі експерт і публічний спікер з питань освіти, творчого мислення та інновацій, чий виступ на конференції TED має понад п’ятдесят мільйонів переглядів.

«Освіта проти таланту. Сила творчості» – друга книжка Кена Робінсона, яка вийшла українською мовою. 

У 2016 році у видавництві «Літопис» вийшов друком переклад українською мовою книжки-бестселера Кена Робінсона «Школа майбутнього». 

На сторінках книги автор розповідає про творчість та її значення у нашому житті. Робінсон захопливо й доступно описує, як інтелект і креативність працюють на біологічному рівні, й аргументує, чому творчість треба повернути не лише до шкільних класів, а й до організацій.

У цій книжці безліч цікавих розповідей про те, як відомі компанії на зразок анімаційної корпорації Pixar досягнули успіху, наповнивши повсякденну діяльність творчістю. А ще приклади з історії, оповіді з життя знаменитостей, які реалізували себе всупереч обставинам, і практичні рецепти, як змінити шкільну систему, компанію чи навіть особисте життя, додавши до них дрібку творчості. 

Презентуватимуть книгу в Рівному Hanna Leliv (мовна координаторка перекладу роликів TED в Україні), Oleksii Molchanovskyi (автор передмови до українського видання та співзасновник освітньої платформи українських масових онлайн-курсів Prometheus) і Михайло Комарницький (директор видавництва "Літопис").

null
Фото з мережі Інтернет


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews