Рівненські депутати за те, щоб садити водіїв, які спричинили ДТП в нетверезому стані за грати

З цим Рівненська облрада звернеться до Президента, Верховної Ради та Кабінету Міністрів України.

13.11.2017 10:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Ініціаторами подібного звернення є фракція Радикальної партії Олега Ляшка. Проект рішення облради про звернення з такою вимогою підготувала Оксана Лозова. Про це повідомляє Радо Трек.

У зверненні депутати вимагатимуть негайного розгляду та підтримки законопроекту №7064, яким пропонується позбавляти волі терміном на 10 років водіїв за ДТП, скоєні у нетверезому стані та позбавляти їх водійських прав довічно.

Окрім цього, депутати у зверненні збираються звернути увагу на почастішення терористичних актів в Україні, через що, за їхніми словами, громадяни не можуть почуватися безпечно.

Тож вимагатимуть вжити заходів задля недопущення провокацій, які мають всі ознаки злочину проти громадської безпеки, проти життя та здоров’я громадян, для швидкого та всебічного розслідування терористичних актів та вбивств в Україні, притягнення до відповідальності згідно з законодавством винних у їх плануванні та реалізації, створити у Верховній раді України тимчасові слідчі комісії з розслідування терористичних актів і резонансних убивств.

Це звернення депутати розглянуть на одній з найближчих сесій.  


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews