Викладачки Острозької академії презентували свою програму за кордоном

14.11.2017 23:52   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Викладачки Острозької академії презентували для українців у Варшаві навчально-терапевтичну програму «Дорога до себе», повідомляють на саті Острог район.

null
 Фото з сайту Острог район

Кандидат психологічних наук, доцент кафедри психології та педагогіки Галина Гандзілевська і викладач кафедри міжнародних відносин, аспірантка кафедри психології та педагогіки Вікторія Каламаж нещодавно презентували для українців у Варшаві навчально-терапевтичну програму «Дорога до себе» науково-дослідного центру «Інститут практичної психології та психотерапії» Національного університету «Острозька академія». Про це пише сайт Національного університету «Острозька академія».

За словами Галини Гандзілевської, метою презентації навчально-терапевтичної програми «Дорога до себе» було ознайомити українців Варшави з діяльністю науково-дослідного центру «Інститут практичної психології та психотерапії» НаУОА, зокрема з одним із його напрямків — діагностика та корекція життєвих сценаріїв.

«Презентація програми, що є результатом мого наукового інтересу, відбувалась у формі інформаційної лекції, тренінгу та апробації Щоденника психологічної самодопомоги для мігранта, який, думаю, буде корисний і для внутрішньо переміщених осіб, адже присвячений питанням оптимізації адаптаційних та акмеологічних ресурсів. Запрошення презентувати методи психодрами, наративної та гештальт-терапії, отримала від острожанки, яка проживає у Варшаві Олени Завадської. Разом з Наталею Харченко вона організувала наше з Вікторією Каламаж перебування на базі свого хостелу «Clasic Group», за що їй дуже вдячна», – розповідає Галина Гандзілевська.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews