Майже сотня ОСББ Рівненщини утеплили будинки в кредит

16.11.2017 21:20   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

96 об’єднань співвласників багатоквартирних будинків Рівненщини стали учасниками Державної програми з енергозбереження. Про це повідомляє Рівненська ОДА.

Як повідомили в департаменті ЖКГ, енергетики та енергоефективності Рівненської ОДА, у багатоповерхівках залучили понад 14 мільйонів гривень кредитних коштів на впровадження заходів з енергоефективності.

Таким чином, у мешканців ОСББ будуть значно менші рахунки за опалення. Адже впровадження заходів з енергозбереження, зокрема, утеплення, встановлення індивідуальних теплових пунктів з погодним регулюванням, а також засобів обліку, заміна вікон на енергоефективні тощо - дає змогу економніше споживати енергоресурси.

Нагадаємо, що ОСББ мають можливість отримати від держави 40% відшкодування суми кредитних коштів, залучених на енергоефективні заходи. Якщо у багатоквартирному будинку проживають родини-отримувачі субсидій, то компенсація становитиме до 70%. Варто лише звернутися до банків-учасників Програми – Ощадбанк та Укргазбанк.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews