Ректор Постоловський подаватиме до суду на журналістів, які виявили в РДГУ «професора домагань»

17.11.2017 19:19   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

В Мережі набирає популярності журналістське розслідування інформаційно-аналітичного сайту "Четверта влада" про 70-річного професора РДГУ Володимира Годовського, який домагався студенток та співробітниць.

null
Фото з сайту "Четверта влада"

Після оприлюднення доказів сексуальних домагань та пропозицій від професора, які надали його колишні студентки та колеги з жіночого колективу, Володимир Годовський неочікувано написав заяву на звільнення. Майже 20 років викладач очолював кафедру хореографії РДГУ.

Висвітлення журналістами такої інформації неабияк обурило ректора РДГУ Руслана Постоловського, який заявив, що подасть на журналістів до суду. 

Обплювали мене і університет по Першому українському. Там нічого не доказано. Ми подаємо вас особисто [журналістку «Четвертої влади»]  і вашу ту всю фірму в суд. От тоді побачимо що. А пан Годовський подав заяву на уход. Мені треба закривати спеціальність цю, як її, хореографії і режисури. Бо без нього, він професор, не буде магістратури, нема кому вчити от вся правдазаявив Руслан Постоловський журналістам "Четвертої влади". 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews