Поліцейські встановлюють обставини ДТП у Сарнах (Фото)

18.11.2017 20:07   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

У Сарнах водій «Mitsubishi Pajero» здійснив наїзд на двох пішоходів, один із яких загинув. Ще один чоловік помер внаслідок ДТП на автодорозі Київ-Чоп у селі Гранівка Радивилівського району.

Поліцейські встановили, що 17 листопада близько 17-ї години 21-річний житель Сарн, водій автомобіля "Mitsubishi Pajero" допустив наїзд на двох чоловіків, які перетинали проїзну частину неподалік пішохідного переходу. Від отриманих травм 55-річний місцевий мешканець помер у лікарні, його 48-річного товариша із відкритим переломом обох стегнових кісток госпіталізували у реанімацію. За попередньою інформацією, водій позашляховика був тверезий.

Сьогодні, 18 листопада, близько дев’ятої години ранку на автодорозі Київ-Чоп у селі Гранівка Радивилівського району  29-річний житель села Бугаївка, керуючи автомобілем «Volkswagen Transporter», допустив зіткнення з відбійником. Водія із травмами ніг та у стані травматичного шоку госпіталізували у лікарню. 60-річний пасажир від отриманих травм помер у реанімаційному відділенні, ще п’ятеро пасажирів від госпіталізації відмовилися, оскільки тілесних ушкоджень не отримали.

За обома фактами порушення правил дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілих, слідчі розпочали досудове розслідування у кримінальних провадженнях за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області.

null
Фото ГУ НП

 

null
Фото ГУ НП

 

null
Фото ГУ НП

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews