Головний поліцейський Рівненщини розповів про безпеку та відеонагляд (Фото)

18.11.2017 22:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

18 листопада начальник ГУНП в Рівненській області Валерій Самчук під час виїзної робочої наради керівного складу поліції Рівненщини у Корці розповідав про безпеку та відеонагляд.

Особливу увагу під час наради приділили питанню організації встановлення уніфікованих систем відеонагляду в рамках проекту «Безпечне місто». Головний поліцейський Рівненщини дав завдання керівникам районних відділів активно співпрацювати з місцевою владою із зазначеного питання.

«За підтримки обласної та міської влади ми створюємо ситуаційний центр, де спостереження із усіх камер області вестиметься централізовано, – зазначив Валерій Самчук. – У центрі передбачено відповідний штат, який працюватиме цілодобово, відтак це дасть можливість залучати експертів та фахівців, приймати відповідні управлінські рішення, оперативніше розкривати злочини та ідентифіковувати особу злочинця». 

У ході наради проаналізували стан криміногенної ситуації в області. Валерій Самчук звернув увагу особовому складу на необхідності посилення превентивної функції, зокрема  профілактики правопорушень, пов’язаних з насильством у сім’ї.

Після наради очільник ГУНП в Рівненській області провів зустріч з жителями Корецького району та націлив новопризначеного керівника місцевої поліції Івана Крайняя на активну взаємодію з громадою.

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області.

null
Фото ГУ НП

 

null
Фото ГУ НП

 

null
Фото зГУ НП

 

null
Фото зГУ НП

 

null
Фото ГУ НП

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews