На Рівненщині відбувся обласний конкурс зі стендового моделювання (Фото)

19.11.2017 16:16   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

14-15 листопада відбувся відкритий обласний конкурс учнівської молоді зі стендового моделювання. Організатором заходу є комунальний заклад «Рівненський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді» Рівненської обласної ради.

Історико-технічне стендове моделювання – один з найцікавіших та найскладніших напрямків науково-технічної творчості. Адже для того, щоб побудувати точну копію корабля, літака, автомобіля чи будь якого іншого експонату потрібно досконало вивчити історію, чітко розібратись з пофарбуванням та оздобленням. Деякі моделі виготовляють та вдосконалюють роками.

Під егідою комунального закладу «Рівненський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді» Рівненської обласної ради даний напрямок культивується та розвивається в області.

Конкурс створений задля підтримки обдарованої молоді, стимулювання інтересу дітей до розвитку власних творчих здібностей та власної творчої діяльності, розвиток та залучення до технічної творчості, вивчення історії розвитку техніки, задоволення її потреб у творчій самореалізації. Даний напрям в позашкільній освіті пов’язаний з тим, що він зосереджений на сучасних проблемах і має прикладне спрямування.

У заході взяли участь 23 учасники із 6 районів та міст області. Категорія учасників – учнівська молодь (до 18 років).

Переможці особистого заліку та команди-призери були нагороджені дипломами:

Дубнівська міська станція юних техніків – І місце,

Костопільський центр технічної творчості та комп’ютерних технологій – ІІ місце;

Гощанський районний центр дітей, юнацтва та молоді – ІІІ місце.

За матеріалами прес-служби РОДА.

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews