Анонс! У Рівному відбудеться навчальний семінар на тему вакцинації

20.11.2017 14:16   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

На семінар на тему «Вакцинація – профілактика небезпечних інфекційних захворювань. Питання, відповіді» запрошуються батьки малолітніх дітей, яким передбачені щеплення.

Семінар розпочнеться о 10-й годині 23 листопада 2017 в приміщенні актової зали Комунального закладу «Центр первинної медико-санітарної допомоги «Центральний» (м. Рівне, вул. Драгоманова, 7). Другий поверх, актова зала.

Організовує семінар БО «Мережа 100 відсотків життя Рівне» та Управління охорони здоров′я виконавчого комітету Рівненської міської ради в рамках проекту “Просування реформ в регіони” за сприяння Європейського Союзу.

До проведення семінару залучені провідні спеціалісти з питань імунопрофілактики. 

Головним спікером заходу буде дитячий імунолог Рівненської міської дитячої лікарні Світлана Гресь.

 - Зі своєї практики бачу, що у батьків є багато питань, щодо імунізації, а також хибної інформації із ЗМІ про вакцинацію. На заході руйнуватимемо міфи про щеплення і відновлюватимемо довіру до вакцинації, користуючись інформацією на базі доказової медицини, - зазначає Світлана Гресь.

 

Контактний телефон для запитань – 67-15-52 – Покоєвчук Вікторія Михайлівна

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews