Журналісти іноземних медіа вивчатимуть туристичний потенціал Рівненщини

20.11.2017 21:28   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Журналісти з США, Казахстану, Сербії, Туреччини та Польщі завітають на Рівненщину. Мета приїзду - ознайомитися з унікальними туристичними принадами нашої області.

21 листопада, відбудеться прес-бранч із заступником голови Рівненської ОДА Світланою Богатирчук-Кривко та представниками туристичної сфери області.

Початок – о 9.00.

Місце проведення: конференц-зала готелю «Мир» (м. Рівне, вул. Міцкевича, 32).

Візит представників іноземних медіа відбуватиметься в рамках іміджевого прес-туру «Оpening Ukraine», який єспільним проектом Міністерства економічного розвитку та торгівлі та ГО «Київський прес-клуб».

В його рамках журналісти відвідають 10 областей України, аби згодом розповісти справді вражаючі та достовірні історії про туристичний потенціал іноземним споживачам.

На Рівненщині до shortlist-об’єктів увійшли: Історико-культурний заповідник Дубно, Тараканівський форт та природній феномен «Тунель кохання» (смт. Клевань).

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews