У столиці впіймали засудженого, який утік з лікарні на Рівненщині

21.11.2017 06:55   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

До трьох років позбавлення волі загрожує засудженому із Городоцького виправного центру, який утік четвертого липня цьогоріч із медзакладу, де лікувався.

33-річний уродженець Чернівецької області з листопада 2015 року відбував покарання у спецустанові, в якій перебувають засуджені з обмеженням волі, за крадіжку з проникненням та підробку документів.

Тривалий час чоловік стаціонарно проходив лікування у терапевтичному відділенні Рівненської центральної районної лікарні, що у Клевані, через загострення бронхіальної астми. Працівники Городоцького центру виявили зникнення засудженого близько 14 години четвертого липня.

У рамках кримінального провадження, розпочатого за частиною 1 статті 390 Кримінального кодексу України (ухилення від відбування покарання у виді обмеження волі та у виді позбавлення волі), поліцейські розпочали пошуки засудженого.

17 листопада його розшукали в Києві та повернули на Рівненщину, де помістили до слідчого ізолятора. Тепер за втечу йому вже загрожує позбавлення волі на строк до трьох років.

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews