Студентам Острозької академії розповідали, як створювали канал UA:КРИМ (Фото)

21.11.2017 23:47   Джерело: Острог Інфо
Опубліковано : Марта Білик

20 листопада НаУ ОА відвідала менеджерка суспільно-політичного напряму «UA:суспільне мовлення» Олександра Очман.

null
 Фото з сайту Острог Інфо

 

null
 Фото з сайту Острог Інфо

Спікерка розповіла студентам про процес створення каналу UA:КРИМ, нюанси та проблеми, з якими зіткнулися засновники. Як зазначила пані Олександра, найпершою перепоною у створенні каналу стала проблема відсутності у команді професійних журналістів.

Сама Олександра за рік роботи каналу працювала і журналісткою, і ведучою новин, і продюсеркою.

- Роботу, яку роблять на інших каналах 7-8 людей, я робила сама і одночасно. Чим більше робиш, тим більше всього встигаєш, – розповідає гостя.

Студенти були вражені розповідями пані Олександри.

- Опісля сьогоднішньої зустрічі я зрозуміла, що задля ідеї можна працювати постійно, і не так важливо, яка буде заробітна плата. Важливо мати мету та горіти бажанням творити, - поділилася враженнями студентка Острозької академії Аліна Тис.

Про враження від зустрічі розповіла Олександра Очман:

- Моя мета – познайомитись і розказати щось корисне, що стало б цікавим для когось. Я бачу, що люди хочуть працювати, шукають шляхи як покращитися. Не було жодного питання: «куди всунутись?», «з ким домовитись?». Були тільки питання про те, як удосконалювати своє мовлення та навички.

Наостанок гостя запросила всіх охочих стажуватись на UA:КРИМ.

За матеріалами сайту Острог Інфо.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Острог Інфо