У Рівному пройде унікальна виставка малюнків зі всієї України

23.11.2017 18:57   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

У Рівненській державній художній школі вперше у місті покажуть «Замки і палаци України». Конкурс малюнків оголосили ще влітку у рамках заходів громадських ініціатив «Рівне – місто унікальних подій», повідомляють на сайті Радіо Трек.

Відкриття виставки «Замки і палаци України» та церемонія нагородження відбудеться 14 грудня у виставковій залі міського будинку культури.

Як розповів журналістам директор художньої школи Артур Мартиненка, на конкурс надіслали понад 340 робіт з Харкова, Дніпра, Кам’янець – Подільського, Кривого Рогу та інших міст.

На другий тур журі відібрали 150 робіт. Серед них обрали найкращі. Тож виставка складатиметься орієнтовно з 50 малюнків. Нині роботи оформлюють у рамки, підписуються, готуються буклети.

Переможців визначатимуть у трьох вікових категоріях від 9 до 18 років. Вони отримають дипломи, відзнаки і у якості подарунку художнє приладдя.

null
Фото з сайту Радіо Трек. Робота Володі Левішина, 16 років

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews