У Гощі рятувальники навчали громадян правил безпеки (Фото)

25.11.2017 12:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

В рамках роботи мобільного навчально-консультаційного пункту з навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях 24 листопада фахівці Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Рівненської області побували у смт. Гоща.

На запрошення до співпраці в ході розгортання та діяльності консультаційного пункту долучилися працівники Гощанської підстанції екстреної (швидкої) медичної допомоги КЗ „Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф” Рівненської обласної ради, які  організували показові заходи щодо надання домедичної допомоги при нещасних випадках та травмуваннях. Волонтери Рівненського обласного благодійного фонду „Майбутнє без СНІДу” розповсюджували інформаційні матеріали та засоби контрацепції.

До проведення заходу також долучилася Рівненська громадська організація „Екоклуб”, надавши свою друковану продукцію. Психологи Рівненського державного гуманітарного університету провели тренінг на тему „Як діяти, якщо ви стали заручником”. Інженер з пожежно-рятувальних робіт Роман Соколюк розповідав громадянам як правильно користуватись вогнегасниками.

Фахівці Навчально-методичного центру провели роз’яснювально-профілактичну роботу з питань безпеки життєдіяльності: дії за сигналами оповіщення під час можливих надзвичайних ситуацій; доводили основні вимоги безпеки при виявленні вибухонебезпечних або підозрілих предметів та порядок дій під час виникнення пожежі, розповсюдили методичну літературу, листівки та буклети, демонстрували відео ролики: „Надзвичайні ситуації. Пожежі” та „Надзвичайні ситуації природного походження”, що підготовлені працівниками центру.

Робота консультаційного пункту була організована таким чином, щоб кожен його відвідувач міг отримати вичерпну інформацію щодо питань гарантованого забезпечення захисту та порядку дій в умовах надзвичайних ситуацій. Усі присутні отримали на згадку пам’ятки про те, як діяти в екстремальних умовах та що робити у тій чи іншій надзвичайній ситуації. Така застережна інформація для населення на сьогоднішній день є вкрай необхідною  та надасть впевненості громадянам у складних екстремальних ситуаціях.

За матеріалами ГУ ДСНС УКраїни у Рівненській області.

null
Фото ГУ ДСНС УКраїни у Рівненській області

 

null
Фото ГУ ДСНС УКраїни у Рівненській області

 

null
Фото ГУ ДСНС УКраїни у Рівненській області

 

null
Фото ГУ ДСНС УКраїни у Рівненській області

 

null
Фото ГУ ДСНС УКраїни у Рівненській області

 

null
Фото ГУ ДСНС УКраїни у Рівненській області

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews