Рівненська команда «Західний вогонь» взяла участь у майстер-класі із софтболу (Фото)

25.11.2017 15:47   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Рівненська команда «Західний вогонь» взяла участь в спортивно-масовому заході «Розминка від чемпіона».  Цього разу з учнями Кам`янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів зустрілася майстер спорту України з софтболу Капітанчук Вікторія.

Дівчина є кращим гравцем Рівненської області з софтболу серед юніорів. Під час зустрічі вона розповіла школярам правила гри.

В багатьох країнах софтбол є найпопулярнішою альтернативою бейсболу, в який грають аматори, жінки та діти. Адже відмінності мають на меті максимально знизити травматичність та вимоги до фізичної підготовки спортсменів.

Окрім теоретичної частини, діти мали можливість на практиці застосувати отримані знання. Спортсменка запросила їх до короткого тренування, під час якого всі бажаючі спробували кидати м’яч, відбивати його битою та ловити спеціальною рукавичкою.

Також гостя провела для учасників заходу розминку, яка складалася з бігу, вправ на гнучкість та блоку силових вправ для рук і ніг. Завершився захід врученням сувенірів від організаторів всім його учасникам та тривалою фотосесією з атлеткою. 

За матеріалами http://ritm.tv 

null
Фото: http://ritm.tv

 

null
Фото:и http://ritm.tv 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews