Які туристичні об’єкти відвідати на Кореччині та як до них дістатися?

25.11.2017 20:37   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Про це подорожуючим розкажуть у Туристичному інформаційному центрі, який відкрили вчора у місті Корець Рівненської області. Про це пвідомляє Рівненська ОДА.

Це вже 5-ий Центр, який створили цьогоріч в нашій області. Ідея про утворення таких центрів належить голові Рівненської ОДА Олексію Муляренку. Такі офіси вже працюють в Острозі, Володимирці, Сарнах та Дубенському районі. На черзі - Рівне та Клевань.

null
Фото РОДА

«Корець називають «містом десяти церков» та Християнською Меккою Рівненщини. І я впевнений, що завдяки Кореччині до нас з’їжджатиметься ще більше туристів. Цьому допоможе Туристичний офіс. Тут їм будуть рекомендувати, наприклад, як дістатись до Малого палацу Йозефа Чарторийського. Порадять відвідати Корецький Свято-Троїцький жіночий монастир, місцевий Замок XIV століття та історичний музей. А ще нададуть консультацію, де переночувати, чим посмакувати, куди іще варто поїхати», - зазначив під час урочистого відкриття Олексій Муляренко.

null
Фото РОДА

За словами керівника області, Центр популяризуватиме не лише місцеві об’єкти, а й усю Рівненщину туристичну. Тобто можна буде отримати інформацію і про Дубно, і Острог, і Клевань – для того, щоб у майбутньому сформувати свій маршрут.

Під час відкриття гостям подарували «паспорт мандрівника», вклеїли туди їх фотографії і дали завдання збирати марки звідусюди.

Також присутнім презентували новий путівник «Шляхами Штетлів», який видали для допомоги подорожуючим. В ньому ілюстровані маршрути об’єктами єврейської культурної спадщини, адже, як відомо, Кореччина є місцем паломництва єврейської общини. Тут нещодавно знайшла своє коріння родина міністра екології Ізраїлю.

null
Фото РОДА

Новоутворений туристичний інформаційний центр знаходиться у приміщенні районної бібліотеки (м.Корець, вул.Київська, 45). Тут можна придбати туристичні буклети, магніти, брелоки, сувенірні тарілки, чашки, настінні годинники та отримати «паспорт мандрівника». 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews