Лісівники Рівненщини проти приватизації землі у лісових масивах

26.11.2017 06:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Делегація «Рівнелісу» взяла участь у Всеукраїнських зборах профспілки лісового господарства, які скликалися на вимогу лісівників з усієї України, пише Північ-інфо.

Лісівники незадоволені стратегією реформування лісової галузі, яку нещодавно схвалив уряд. Цей документ не проходив жодного громадського обговорення, не погоджений з Профспілкою та схвалений 15 листопада без представлення і обговорення на засіданні Уряду.

null
Фото Північ-інфо

Лісівники всієї України побачили у цій Стратегії спробу приватизувати ліси в Україні. Перший заступник Міністра агрополітики Максим Мартинюк, зазначив, що приватизації в лісовій галузі не буде, а прийнята урядом Стратегія буде доопрацьовуватися.

Голова Профспілки працівників лісового господарства Степан Кривов’язий зазначив, що в галузі назріла соціальна катастрофа, яка стала результатом непродуманих дій в питаннях фінансування лісогосподарських заходів, втрати Держлісагентством статусу головного розпорядника бюджетних коштів, невдалої кадрової політики з боку Міністра аграрної політики та продовольства України і Кабінету Міністрів України.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews