У Рівному презентували «Дороги до щастя»

26.11.2017 09:31   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

25 листопада свою авторську книгу-нотатки «Дороги до Щастя: круїзно-волонтерські нотатки» у Рівненському обласному краєзнавчому музеї представив військовий волонтер Юрій «Степанич» Тира. Захід пройшов з ініціативи Національного Корпусу та за підтримки Рівненського обласного краєзнавчого музею.

null
Фото зі сторінки Національного Корпусу Рівненщина у Фейсбук

Автор в книзі описує, як змінюється держава та люди, розгортаються події в Україні. Загалом книга складається з двох частин та написана у формі щоденника, де описані останні п’ять років життя автора. Частково про круїзи, якими автор займався багато років, а частково про свою «хворобу» - волонтерство.

null
Фото зі сторінки Національного Корпусу Рівненщина у Фейсбук

«Степанич» відомий тим, що возить зірок, які дають концерти для солдатів у зоні АТО. Втім, це не єдина добра його справа, адже однією з його ініціатив було приготування трьох тон передноворічного салату олів’є для українських військових на Донбасі.

null
Фото зі сторінки Національного Корпусу Рівненщина у Фейсбук

Сама презентація пройшла в легкій атмосфері перед присутніми виступив предсталяючи автора представник Національного Корпусу Денис Магадов. Він розповів про знайомство з автором та співпрацю. Сам письменник розповів про свій шлях про те як став волонтером. Поділився своїми враженнями від Сходу та поїздок, розповів курйозні історії свого життя.

 «Ми програємо інформаційну війну, треба, щоб нас читали і Там», - розповідав Юрій Тира.

По завершенню кожен міг поспілкуватись з автором, задати кілька питань та взяти автограф.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews