Рівненських голів ОСББ запрошують на семінар

26.11.2017 16:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

28 листопада об 11:00 в приміщені зали засідань депутатів Рівненської міської ради (вул.Поштова, 2) відбудеться  практичний семінар на тему «Організація заходів цивільного захисту керівниками ОСББ».

В семінарі візьмуть участь:

Юсенко Андрій Борисович - голова Обласної науково-методичної ради з ЦЗ, безпеки життєдіяльності та основ медичних знань. Завідувач кафедри загально технічних дисциплін, технологій та цивільної безпеки РДГУ, академік АБОЗ, кандидат технічних наук, доцент.

Вовчук Сергій Георгійович – начальник Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Рівненської області, полковник служби цивільного захисту.

Кособуцька Наталія Теофанівна - методист обласних курсів НМЦ ЦЗ та БЖД Рівненської області.

Будз Петро Петрович - головний спеціаліст Управління з питань надзвичайних ситуацій виконавчого комітету Рівненської міської ради.

Процишин Максим Олександрович - провідний інспектор ВПП УЗНС ГУ ДСНС України у Рівненській області, капітан служби цивільного захисту.

Члек Юрій Миколайович - головний інженер Рівненського відділення управління експлуатації ПАТ «Рівнегаз».

Пиж Олександр Михайлович – помічник начальника управління з координації антитерористичної діяльності Управління служби безпеки України у Рівненській області. 

За матеріалами http://erve.ua 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews