«Коли забили - заграли впевненіше» - Подробиці гри «Вереса» з «Чорноморцем»

27.11.2017 07:00   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

Олександр Зотов, який вчора керував діями команди із лави запасних через дискваліфікацію Юрія Вірта, прокоментував гру "червоно-чорних" у переможному матчі проти "Чорноморця":

- Гру можна умовно розділити на два тайми. У першому гра давалася нам важкувато. Добре, що змогли забити першими. Якби рахунок відкрив "Чорноморець", не знаю як далі повернувся б цей матч. Коли забили - заграли впевненіше, краще.

-  Ви протистояли фактично своїй рідній команді...

- Так, починав колись у складі "Чорноморця". Звісно, хвилювався трохи.

- Артур Западня у другій грі поспіль виходить у старті і проводить не надто вдалий перший тайм. Натомість, після перерви грає значно краще. З чим це пов`язано?

- Він дуже багато пропустив через травму. Йому важко. У першому таймі, особливо за рахунку - 0:0, десь не вистачає впевненості. Є страх помилитися. Потім він заграв більш впевнено. Для цієї стабільності потрібен час.

- Хто вирішив, що другий пенальті битиме Степанюк: тренерський штаб, чи команда?

- Це рішення футболістів. Руслан цей пенальті заробив, він давно не забивав і ніяк не може цю серію перервати... Сталося так, що не забив. Будемо працювати над цим і виправлятися.

- Наступного тижня на "Верес" чекають два матчі із "Шахтарем". У пріорітеті Кубок, чи чемпіонат?

- Повністю віддаватимемося в обох матчах. Для нас важливо здобувати очки у чемпіонаті, але й у Кубку України стоїть завдання пройти далі.

За матеріалами інформаційної служби НК "Верес" 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews