У Сарнах шарлатани вже й до школи дібралися

28.11.2017 06:25   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

На Рівненщині в одному із сарненських навчальних закладів для школярів організували виставку. Обурені батьки учнів публікують на Facebook фотографії того, що на цій виставці продавали дітям. Висувають припущення, що це бурштин, пише Північ-інфо.

Це сталося у Сарненській ЗОШ № 2, що на вулиці Миколи Амосова. Судячи з посту у Facebook-спільноті «Громадський контроль Сарни», вхід на виставку дітям коштував 15 гривень. І там їм під загадковою і привабливою назвою «Камінь щастя» продавали малесенькі шматочки незрозуміло чого. В коментарях до запису висловили припущення, що це шматочки бурштину, які залишилися у місцевих ділків після збуту.

«В 2 школі пройшла супер крута виставка, вхід на яку коштував 15 грн, на якій дітям продавали кусочки незрозумілого го..на по 8 грн (називаючи цей камінчик— камінь щастя)!!!»

Коментатори у соціальній мережі розповідають, що разом з камінчиками продавали також маленькі аптечні пляшечки, морських зірок, а також акулячі зуби. Де на Поліссі взялися акули, і, головне, хто був ініціатором проведення цієї виставки – невідомо.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews