У Дубні облаштують нову станцію поліції

29.11.2017 12:07   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Задля покращення  роботи працівників поліції  у Дубні планують відкрити ще одну поліцейську станцію. Розміщуватиметься вона на Семидубській, 2, дільничні офіцери якої обслуговуватимуть ту частину Дубна, що ближче до станції, тобто територію від Базарчика до Цукрового та район Сушильного заводу повідомляє Інформацій портал міста Дубно.

 Раніше це приміщення функціонувало, але в зв’язку з зменшенням кількості дільничних його закрили. У липні вже урочисто відкрили у приміщенні на Пекарській поблизу відділу поліції. Тут працюють дільничні офіцери. Але нещодавно кількість дільничних у дубенській поліції зросла. Замість з 8  до14 дільничних забезпечуватимуть порядок у Дубні і Дубенському районі. 


А оскільки працівники поліції мають десь працювати, то у Дубні вирішили відновити роботу ще однієї поліцейської станції. Там правоохоронці прийматимуть громадян і обслуговуватимуть території, що знаходяться ближче до майбутнього офісу.


«Ми уже розпочали своїми силами і силами міської ради ремонт поліцейської станції в районі Військового містечка. Так як це невеличкий спальний район, де проживає велика кількість населення вважаю за необхідне, щоб там був постійно присутній дільничний офіцер поліції, який здійснював прийом. Раніше, згідно з нашими відомчими інструкціями, були визначені певні години, дні прийому, зараз – це відмінено. Офіцер здійснюватиме прийом громадян постійно. Там базуватиметься десь 3 дільничних офіцери» – розповів  в.о. начальника відділу поліції Володимир Чиж.


Ремонт планують завершити до кінця цього року. А тому незабаром дубенчанам не доведеться їхати в центр на Пекарську, аби звернутись до правоохоронців. Написати заяву чи повідомити про інше правопорушення можна буде іще в одній поліцейській станції.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews