У Рівному батьки дітей-аутистів просять депутатів про гідного керівника Центру психічного здоров’я

30.11.2017 07:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

У Рівному батьки дітей із аутизмом занепокоєні ситуацією, що виникла довкола призначення головного лікаря обласного центру психічного здоров’я.

Нагадаємо, 1 грудня має відбутися сесія обласної ради, на якій депутати призначатимуть нових керівників установ, зокрема, згаданого лікувального закладу. Свою підтримку кандидатурі Алли Мирончук готові висловити на сесії не лише члени колективу закладу, але й батьки дітей, яким вона допомогла.

Про це повідомила керівник ГО ”Погляд” Олена Корсун:

«Ми, громадськість м. Рівне: батьки дітей з розладами аутичного спектру, ,члени громадських організацій дітей з особливими потребами переконливо просимо на сесії Рівненської обласної ради затвердити кандидатуру Мирончук Алли Володимирівни на посаду головного лікаря Рівненського обласного центру психічного здоров’я.

Мирончук Алла Володимирівна , працюючи у цьому закладі з 1995 року надала кваліфіковану медичну допомогу сотням дітей, в ході лікування у більшості з яких відбулося суттєве покращення психофізичного стану. На даний момент Алла Володимирівна є лікарем вищої категорії дитячої та дорослої психіатрії та лікарем експертом з 22 річним стажем роботи.

Все своє життя діти з діагнозом аутизм та їх батьки зіштовхуються з нерозумінням та не прийняттям з боку оточюючих, тому ми вважаємо за необхідне боротися за кожну людину , котра йде нам на зустріч та всіляко намагається допомогти.Щиро віримо в те,що при прийнятті такого важливого рішення депутати Рівненської обласної Ради будуть діяти в інтересах здоров’я наших дітей та медицини області загалом».

За матеріалами http://ritm.tv 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews