Такого у Рівному ще не було: в перинатальному центрі відкрили фотовиставку немовлят

Виставка діятиме постійно

01.12.2017 07:15   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

У Рівненському обласному перинатальному центрі вчора відкрили фотовиставку немовлят Newborn. Фотографувала малюків фотограф Ірина Сверіпа. Загалом увесь період зйомок тривав більше 6 місяців- з травня по жовтень.

null
Фото проеку "Пузата мама"

- Мені завжди цікаво вчитись новому, особливо в сфері, яку люблю. Тому для мене, це не просто зйомки, а величезна робота, яка поєднується любов`ю до малюків. Я обожнюю працювати з такими крихітками, продумувати разом з мамами стиль та образи фотосесії. Інколи зйомки новонародженого можуть тривати по кілька годин. Адже ми підлаштовуємось під режим новонародженого та його потреби, - розповідає Ірина Сверіпа.- Результат завжди приголомшливий, бо такі кадри дійсно безцінні, тому що неповторні. Пам`ять про перші хвилюючі дні малюка повинна бути красивою, а я з радістю лишатиму гарну згадку про ці найдовгоочікуваніші моменти життя.

null
Фото Ірини Сверіпи
null
Фото Ірини Сверіпи

У Рівному така фотовиставка відкривається вперше. За словами головного лікаря Рівненського перинатального центру Вікторії Єнікеєвої фотовиставка стане яскравим прикладом народження нового життя.

- Ці фото - чудова нагода показати результат  роботи нашого  медичного персоналу, адже частина малюків народжені тут, у стінах нашого закладу. Крім того, ми стали першими у Рівному, де відкрилась така фотовиставка. 

null
Фото Ірини Сверіпи

Мами маленьких фотомоделей розповідають, наскільки активно готувались до самих зйомок.

- Ми підбирали образи, намагались продумати графік дитини,- розповідає учасниця "Пузатої мами" Світлана Шатковська. - Бувало, що діти плакали, вередували, моментами було дуже складно. Саме тому хочу подякувати фотографу. Ірина Сверіпа дуже професійно та майстерно працює у таких ситуаціях. Загалом, результатом я більш, ніж задоволена.

null
Фото Ірини Сверіпи

Діятиме фотовиставка постійно, а вже з наступного року такі ж фотосвітлини прикрашатимуть стіни Рівненського  міського  пологового будинку. 

null
 Фото проекту "Пузата мама"

 

null
 Фото проекту "Пузата мама"

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews