У Рівному почастішали крадіжки у магазинах

01.12.2017 16:45   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

Це звучить курйозно, але крадії іноді вдаються до того, що тихцем поїдають продукти у супермакеті. І роблять це не те що, як мовиться, не відходячи від каси, а навіть не доходячи до неї.

Днями двічі надходив тривожний сигнал з супермаркету по вулиці Макарова. Перший пролунав близько 20.00 години. На місце події оперативно прибув наряд реагування поліції охорони. З`ясувалося, що невідома громадянка вийшла за межі касової зони з неоплаченим товаром (солодощами) в сумці. Камери спостереження зафіксували як у торговій залі вона відкрила та спожила товар (червону ікру), а порожню упаковку намагалася викинути. Загалом, 40-річна рівнянка привласнила товару на суму близько 100 гривень.

Друге повідомлення надійшло о 22.00 годині. За кілька хвилин прибув наряд реагування поліції охорони та виявив 33-річного рівнянина, який здійснив крадіжку енергетичного напою вартістю 25 гривень. Затриманих зловмисників було доставлено до міського відділку поліції.

За протиправні дії громадян очікує покарання за статтею 51 Кодексу України про адміністративні правопорушення – дрібне викрадення чужого майна. Санкція статті передбачає покарання у виді штрафу до 30 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, виправних робіт на строк до одного місяця або адміністративного арешту на строк до 10 діб.

За матеріалами Управління поліції охорони в Рівненській області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews