Обережно! На Рівненщину насуваються сніг та приморозки!

02.12.2017 16:05   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Найближчими днями на території Рівненської області очікуються складні погодні умови. У західних областях синоптики прогнозують опади у вигляді мокрого снігу з переходом у сильний зливовий сніг. Стовпчик термометра в нічний час опуститься до – 2 – 4 градусів морозу, вдень – близько 0, відтак, на дорогах можлива ожеледиця.

З метою недопущення аварійних ситуацій на дорогах, Служба автомобільних доріг у Рівненській області звертається до водіїв з проханням бути пильними й уважними, дотримуватися вимог Правил дорожнього руху. В умовах негоди значно збільшується кількість дорожньо-транспортних пригод, а тому водіям радять зберігати безпечний швидкісний режим, користуватися пасками безпеки, не порушувати правил обгону та відмовитись від ризикованих маневрувань, зважати на пішоходів, які можуть раптово вийти на дорогу, адже гальмівний шлях в умовах мокрого дорожнього полотна суттєво збільшується. Будьте обачні!

За матеріалами сайту Голосно


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews