Десятиматчеву серію рівненського «Вереса» без поразок перервали гірники (Фото)

02.12.2017 19:47   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

В останньому матчі «Верес» - «Шахтар» перемогу здобули донеччани. Вирішальну роль в матчі 18-го туру зіграли стрімкі атаки гірників і блискавичний перехід з оборони в атаку.

Весь перший тайм рівняни протрималися, але пропустили гол відразу після перерви. Буквально в першій же комбінації, коли арбітр оголосив початок другого тайму, Бернард увірвався в штрафну, його руками притримав Іщенко і бразилець впав. Фот був дуже невеликий, зазвичай за таке пенальті не ставлять, але факт порушення все ж був, а значить і підстави для призначення одинадцятиметрового теж були. 

Забитий гол нічого не змінив у грі, "Шахтар" все також йшов вперед, рівняни відбивалися, як і раніше. Дещо почало виходити у підопічних Вірта в атаці після 65-ї хвилини. Одна з навал закінчилася хорошим ударом Степанюка - Пятов парирував, потім Кобін боровся з Коваленко і впав у штрафному, але арбітр порушення не зафіксував.

Остудив запал "Вереса" Феррейра, після відмінного пасу Бернарда помилився Борзенко, не витримавши офсайдної лінії, аргентинець вирвався на побачення з Бандурою. Перший удар голкіпер відбив, проте з другої спроби все ж вразив ціль.

Другий м'яч остаточно зламав гостей. Більш того, рахунок цілком міг стати більшим - одну гостру комбінацію за одною проводили донеччани. Проте, "Верес" зберіг обличчя, показавши, що неможливо відсиджуватися в обороні і не налагодити гру в атаці, це може дати результат в короткостроковій перспективі, але не упродовж усього чемпіонату.

Прем'єр Ліга. 18-й тур

Харків. ОСК "Металіст"

"Шахтар" (Донецьк) - "Верес" (Рівне) 2:0

Голи: Марлос 49 (пен.), Феррейра 75

"Шахтар": Пятов, Коваленко (Патрік 75), Ракицький, Петряк, Ісмаїлі, Феррейра (Бланко Лещук 87), Ордець, Марлос, Бернард (Дентіньо 84), Фред, Степаненко

"Верес": Бандура, Карасюк, Кобін, Борзенко, Іщенко, Волошинович (Пасіч 86), Морозенко (Кучеров 89), Сергійчук (Палагнюк 84), Сімінін, Степанюк, Адамюк

Попередження: Феррейра 65, Бернард 68, Марлос 90 - Іщенко 49, Волошинович 64, Борзенко 66, Сімінін 83

За матеріалами https://www.ua-football.com 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews