Андрій Кокотюха презентував у Рівному семикнижжя й тизер до художнього фільму (Відео)

02.12.2017 21:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Український письменник, сценарист та журналіст Андрій Кокотюха в рамках туру містами України 29 листопада відвідав Рівне та провів ряд презентаційних зустрічей.

У творчому доробку Андрія Кокотюхи вже 63 книги. За його романами знімають художні фільми. Кілька років поспіль входить до топ-10 авторів, чиї твори є лідерами продажів в Україні.

З ініціативи видавництва «Фоліо» та за підтримки львівської мерії Андрій Кокотюха взявся за створення літературного проекту – семикнижжя детективів у стилі ретро. Світ побачили вже сім книжок із циклу: «Адвокат із Личаківської», «Привид із Валової», «Автомобіль із Пекарської», «Різник із Городоцької», «Коханка з площі Ринок», «Втікач із Бригідок» та «Офіцер із Стрийського парку». Це серія, яка розповідає десятирічну історію із життя героїв.

У Рівному письменник також презентував тизер до художнього фільму режисера Зази Буадзе «Адвокат із міста Лева», знятий за першим ретророманом з львівського циклу Андрія Кокотюхи, кінокомпанією MKK film service («МКК фільм сервіс»). Нагадаємо, нещодавно у Рівному та по всій Україні відбулась гучна прем'єра фільму «Червоний» за однойменним романом письменника.

Енергійний та надзвичайно перспективний Андрій Кокотюха про семикнижжя, зйомки нових фільмів, історію створення книг та ще багато цікавогo розповів у «Прямій мові» телеканалі «Ритм TV».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews