На Острожчину приїдуть екстрасенси розслідувати таємничу справу

02.12.2017 23:14   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

У грудні в Острог, що на Рівненщині, завітають експерти програми «Слідство ведуть екстрасенси».

«Ми ще не можемо сказати точної дати знімання в Острозі, але це буде перша половина грудня. Хто саме приїде до вашого міста поки що теж не відомо. За правила проекту ми не можемо розголосити проблеми, яку екстрасенси розслідуватимуть», – повідомила менеджер програми «Слідство ведуть екстрасенси» Аліна.

Дівчина додає, що всі охочі містяни можуть звернутися до екстрасенсі попередньо зареєструвавшись:

«Якщо безслідно зник або загинув хтось із ваших близьких, ви не знаєте за яких обставин це сталося, а правоохоронці розводять руками. Якщо у вашому будинку відбуваються паранормальні явища, ваше життя руйнується в результаті незрозумілої низки подій, а хтось із близьких страждає від невідомої хвороби. Якщо вам здається, що ви страждаєте від якогось злого року і вас також чекає смерть – не мовчіть, звертайтеся до програми «Слідство ведуть екстрасенси».

Контакти за якими можна розповісти про вашу проблему для екстрасенсів: volkova.al@stb.ua або за номером ‎+380958626021, ‎+380676902910

За матеріалами http://ritm.tv 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews