Рівненська співачка-волонтерка Христина Панасюк презентувала нову пісню (Відео)

03.12.2017 09:42   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Відома українська співачка-волонтерка Христина Панасюк презентувала нову пісню. Рівнянку з чарівним голосом та проникливими текстами пісень знає чи не кожен АТОвець.

«Небо одне на всіх» - саме так називається нова пісня Христини Панасюк, яка знаходить відгуки у своїх незмінних слухачів. 

«Ми часто забуваємо з чого все починалося… Ми забуваємо скільки пролито крові. Хочеться трішки більше добра, правди, щирості, любові. Рідні… Нам немає чого ділити. Над нами спільне небо! Дякую вам за все», – написала Христина на своїй стрінці у Фейсбук.

Секрет успіху Христининої творчості серед бійців – у справжності її вражень і емоцій, адже про війну вона знає не з телевізора. Її пісні багато значать для хлопців, які пережили страхіття, і знають, що таке життя і смерть, що таке поранення і що таке захищати свою країну. Саме про це співає Христина. Її слова дають сильний енергетичний заряд та мотивацію.

За матеріалами http://np.pl.ua 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews