Жителі Рівненщини ялинками до новорічних свят забезпечені

03.12.2017 21:06   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Понад 90 тис новорічних ялинок підготували до свят лісівники Рівненщини. Придбати  ялинки та сосни можна в усіх  лісогосподарських підприємствах області. Про це повідомляють на сайті Рівненського обласного управління лісового та мисливського господарства.   

Як запевняють лісівники, ціна хвойних дерев у порівнянні з минулим роком не зросла Вартість залежить від висоти дерева. Ялинку до 1 м на підприємствах РОУЛМГ можна придбати у середньому за 50 грн, від 1 до 1,5 м – за 70 грн, від 1,5 до 2 м – за 80 грн, від 2 до 2,5 м – за 100 грн.

Працівники лісового господарства нагадують, що тим, хто знищуватиме лісові насадження, загрожує штраф у розмірі 85-170 гривень та відшкодування збитків завданих лісовому господарству. Новорічні ялинки та сосни мають спеціальне маркування, аби можна було перевірити легальність і законність походження ялинки.

Придбати новорічні дерева можна буде у спеціально визначених місцях біля контор лісництв, розсадників та у спеціалізованих магазинах «Лісовичок», які працюють вздовж автомобільних доріг в різних районах області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews