На Рівненщині мисливські угіддя віддали в оренду

04.12.2017 07:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

На Рівненщині тисячі гектарів державних мисливських угідь опинилися в одних приватних руках, а точніше у кількох обраних. Так, вчора, на сесії обласної ради у Рівному депутати проголосували за те, щоб віддати мисливські угіддя на Поліссі, а також на Млинівщині в оренду на десятки років, пише Північ-інфо.

На засіданні чотирнадцятої сесії обласної ради погодили передачу в оренду більше восьми тисяч гектарів земель у Сарненському та Володимирецькому районах. На них претендували ТзОВ «МГ Поліське-Сарни» та ТзОВ «МГ Сарненське».

А також у користування на 25 років майже 5 тисяч гектарів мисливські угіддя на Млинівщині отримало «ЛІСОВИК ГРАНД». Нагадаємо, створили ГО зовсім недавно, у жовтні цього року. З восьми співзасновників: п’ятеро – лісівники і саме вони тепер розпоряджатимуться тисячами гектарами лісу на Рівненщині. Сам керівник «Рівнелісу» та автор цього проекту рішення Віталій Сухович ніякої змови не бачить і відзначає, що тепер ліси у «надійних руках» професійних мисливців-лісівників.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews