Завтра у Рівному відбудеться відкриття виставки іконопису

05.12.2017 17:15   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

6 грудня в Рівненській обласній універсальній науковій бібліотеці о 16 годині відбудеться відкриття виставки іконопису рівненської художниці Оксани Мудрик. 

null
Рівненська художниця Оксана Мудрик

Оксана Євгенівна за фахом майстер декоративно-ужиткового мистецтва. Працює у міському центрі творчості учнівської молоді, веде гурток «Художній дизайн». У її доробку – оформлення збірок рівненських письменників. Працює у техніці олійного живопису та пастелі. Останні чотири роки активно займається іконописом. Разом з батьком Євгеном Чорним виконувала розпис церкви у с. Шубків, Рівненського р-ну та іконостас у с. Корчівя, Костопільського р-ну.

Цікавиться літературою, історією, психологією, мистецтвом у багатьох його напрямах. Завжди відкрита для нових ідей та готова до експериментів. В своїх роботах прагне передати ті відчуття, які викликає чи несе в собі той чи інший образ. Якщо це природа, вона створює певний стан, навіває спогади. Якщо лики святих, вони несуть в собі певну енергію.

В своїй творчості художниця намагається передати те позитивне ставлення та любов до життя, яким живе сама, прагне викликати у глядачів усвідомлене ставлення до свого життя.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews