У Рівному горіло приміщення з людьми (Фото)

07.12.2017 11:45   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

7 грудня близько першої ночі до поліції повідомили, що на вулиці Київська горить приміщення гральних автоматів, усередині якого знаходяться люди. Рятувальники загасили вогонь, внаслідок пожежі ніхто не постраждав.

Поліцейські на місці події з’ясували, що в результаті підпалу вогнем пошкоджено двері, склопакет вікна та частину стіни закладу. На момент загоряння у приміщенні перебувало семеро осіб. Відчувши запах диму, люди підбігли до виходу, втім двері вже були охоплені вогнем. Небайдужі громадяни, які помітили пожежу та зрозуміли, що в середині хтось є, розбили вікно, через яке всі вибралися на вулицю.   

За фактом умисного пошкодження майна шляхом підпалу поліцейські розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України. Вилучене з місця події пожежне сміття відправлено для проведення експертизи.

У рамках кримінального провадження правоохоронці встановлюють осіб, причетних до злочину. Крім того, поліцейські перевіряють законність діяльності закладу та встановлюють його власника. За результатами перевірки прийматиметься відповідне рішення.

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненській області

null
Фото відділу комунікації поліції Рівненській області

 

null
Фото відділу комунікації поліції Рівненській області

 

null
Фото відділу комунікації поліції Рівненській області

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews