Рівненські рятувальники навчали місцеве населення (Фото)

07.12.2017 13:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Працівники Служби порятунку Рівненщини у всіх населених пунктах області проводять додаткові профілактичні бесіди із населенням. Рятувальники нагадують громадянам правила пожежної безпеки у побуті та наголошують на неухильне їх дотримання.

Пожежно-профілактична направлена на запобігання виникнення надзвичайних подій, у тому числі і пожеж.

6-го грудня працівники Служби порятунку Рівненщини спільно з представниками територіального центру соціального захисту та поліцією провели профілактичний рейд з відпрацювання житлового сектору. Під час заходів з населенням були проведені бесіди щодо дотримання правил пожежної безпеки при встановлені освітлювальних приладів на новорічну ялинку, у побуті в осінньо-зимовий період, правил безпечного використання побутових газових приладів, діям на випадок виникнення пожежі. У ході відпрацювання населених пунктів особливу увагу приділяли багатодітнім, одиноким та сім’ям які опинились у тяжких життєвих обставинах.

Також в рамках рейду громадяни отримали інформаційні листівки з роз’ясненням правил безпечної поведінки та номерами телефонів екстрених служб.

За матеріалами ГУ ДСНС України у Рівненській області.

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews