19 грудня у Рівному стартує традиційна благодійна акція «Добро на Різдво»

07.12.2017 14:15   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

Рівненський міський Палац дітей та молоді  шостий рік поспіль закликає рівнян робити «Добро на Різдво». Благодійна акція стартувала в 2012 році. За цей час здійснилось 76 дитячих мрій,  і цього року ПДМ не зраджує своїм традиціям і повідомляє що VI традиційна благодійна акція «Добро на Різдво» стартує з 19 грудня 2017р. і триватиме до 19 січня 2018р.

Учасниками акції цьогоріч стали:

Брати Роман та Дмитро Вишневські діти з особливими потребами, старший Роман (11 років) творчий та талановитий, створює власні комікси та декламує вірші, мріє про смарт-годинник та хокейну клюшку, молодший Дмитро (9 років) любить тварин,а особливо коней, мріє про кінну прогулянку та машинку Макквін.

Дев’ятирічний Степан Чумак дитина з багатодітної родини, окрім нього в сім’ї проживає ще восьмеро дітей, на новорічні свята бажає отримати велосипед.

Наймолодша учасниця акції Марія Бондаренко їй всього три роки, має важку хворобу легенів  хоче щоб Святий Миколай подарував рожеві ролики .


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews