Продюсеркою рівненського Суспільного телебачення стане Інна Білецька

10.12.2017 09:19   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Рівненська журналістка, спецкореспондентка телеканалу «Інтер» Інна Білецька стане продюсеркою регіональної філії Суспільного телебачення. Інна перемогла у відкритому конкурсі, змагаючись із шістьма іншими претендентами.

Про це повідомляє портал «Четверта влада»,  посилаючись на сторінку у Фейсбук голови правління ПАТ «НСТУ» Зураба Аласанії.

«5 грудня завершено співбесіди з кандидатами, що взяли участь у відкритому конкурсі на посади менеджерів і продюсерів регіональних філій компанії. Конкурсний відбір пройшов у 23 областях. Було заповнено 12 із 22 вакансій менеджерів та 16 із 23 вакансій продюсерів. Як проходив процес конкурсного відбору? 8 днів по 12 годин на день, 226 співбесід. Все це далося непросто, як кандидатам, так і правлінню, яке повним складом працювало як журі конкурсу», – пише Зураб Аласанія.

- Я прочитала статут (Суспільної телекомпанії, - ред) і скажу одне: якщо це все так, як там написано - то я нереально хочу це робити. Більш детально про свої плани я зможу розповісти згодом, - сказала у короткому коментарі для РТБ Інна Білецька.

Зазначимо, що продюсер філії відповідатиме за увесь творчий контент, окрім новин. Оскільки робота потребує повної зайнятості, очевидно, що Інні Білецькій із нинішнього місця роботи доведеться звільнятись.

null
Інна Білецька. Фото з мережі Інтернет

Довідково:

Інна Білецька родом із Івано-Франківщини. У Рівному живе неповні два роки. Про кар'єру телеведучої мріяла з дитинства. В одинадцятому класі підпрацьовувала на одній з програм державного радіо. Закінчила Національний університет "Острозька академія" за фахом "Документознавство та інформаційна діяльність". З третього курсу – кореспондент телерадіокомпанії "Рівне 1". З 2005 року – власний кореспондент телеканалу "НТН". На "Інтері" з 2008-го року.

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews