Рівненський Верес розійшовся бойовою нічиєю з Карпатами

10.12.2017 12:04   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Рівненський "Верес" зіграв останній матч перед великою перервою в УПЛ. В Льові рівняни номінально приймали в гостях місцеві "Карпати".

Перший гострий момент у зустрічі вболівальники побачили на 11-й хвилині, коли Євген Морозенко пробив вище воріт. Ще хвилина, і Михайло Сергійчук біжить на побачення з голкіпером, але захисник блокує удар. Забив «Верес» на 14-й хвилині. Отримавши пас від Руслана Степанюка, Василь Кобін завдав більярдного удару в нижній кут – 1:0. Майже одразу «Карпати» могли відігратись, але Олександр Бандура відбив небезпечний удар. Подвоїв рахунок «Верес» на 28-й хвилині. Степанюк записав на свій рахунок вже шостий результативний пас у чемпіонаті. Сергійчук ударом головою зловив на протиході Романа Підківку – 2:0.

Перший справжній момент у другому таймі виник на 66-й хвилині, коли Сергійчук пробив у штангу. Хто знає, як би розвивалася гра, якби Михайло забив, але львів’яни відповіли на це голом. Мар’ян Швед, який вийшов на заміну, здійснив прохід лівим фланогом і пробив між ніг Бандурі – 2:1. Після цього «Карпати» перехопили ініціативу. Юрій Вірт замінами намагався вирівняти гру, та на 87-й хвилині наша команда пропустила контратаку, що завершилася влучним ударом головою від Леоніда Акулініна – 2:2.

Кінцівка гри пройшла на зустрічних курсах. У доданий арбітром час у рівнян міг відзначитись Кобін. Але зрештою західне дербі завершилося бойовою нічиєю.

 

Інформаційна служба НК «Верес»


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews